Životní krize : (zažít a povstat) - Man, Petr (UFITA, 2011)
Myšlenky a rady v knize obsažené jsou podávány čtivou formou dialogů dvou lidí - ‚mudrce' a člověka prostého, člověka praktického. Tato kniha připomíná i životní pravdy, které jsou obsaženy v moudrostech věků minulých. Text chce pomoci ve vaší touze odhalit cestu k úspěchu a ke spokojenosti, v touze odhalit vaše skryté možnosti. Nakladatelská anotace. Kráceno.