Kladivo na čaroděje. - Antonín, Martina D., 1978- (Fantastická Epocha, 2015)
Hlavní hrdinové v čele s Felixem Jonášem přijmou zakázku od jistého pana Říhy, aby našli jeho zmizelou přítelkyní Janu. Jak pátrání postupuje, zjišťují, že Říha lhal ohledně vztahu k Janě a že jí byla vpíchnuta experimentální látka, která jí dovoluje používat magii. Vše se pomalu začíná vyostřovat a v momentě, kdy do hry vstoupí zelený plyn měnící lidi v ještěry, démoni, Varianti poslaní Sedmičkou, bláznivý zamilovaný vědec Pýcha a miliardář Hrobeš, začíná jít hlavním hrdinům o život. Podaří se jim zachránit Janu, přežít ve zdraví a ještě si i něco vydělat?