Nejslavnější filmy, které nikdy neuvidíte - Braund, Simon (Volvox Globator, 2014)
Filmová encyklopedie, která mapuje projekty 50 mistrovských děl slavných režisérů, jejichž realizace narazila na překážky a způsobila, že se filmy nikdy nedobraly konečné podoby. Jedná se o poutavou alternativní historii stříbrného plátna.