Křížem krážem Evropou - Rýznarová, Miloslava (E-knihy jedou, 2015)
Kniha je souborem povídek o cestách za poznáváním památek, zajímavostí a kultury v různých zemích Evropy, které autorka navštívila v dřívější i současné době. Jednotlivé povídky publikovala na předních turistických internetových stránkách.