Maraton Juana Zabaly - Šimko, Dušan, 1945- (Symposium (Volvox Globator : KGB), 2008)
Sbírka povídek slovenského autora, ve kterých vtipně a s nadhledem líčí provinčnost východoslovenských Košic, vztahy mezi lidmi a komunistickou minulost Československa.