Terra nullius - Nováková, Julie, 1991- (Brokilon alternativa, 2015)
Antologie s latinským názvem, jenž v překladu znamená "země nikoho", se ve sci-fi povídkách zabývá tématem transhumanismu ve všech jeho podobách.