Proč muži nenosí podvazky - Javorská, Jana (E-knihy jedou, 2015)
Volné pokračování úspěšných humorných povídek „Proč ženy nekouří doutníky“, které se během jediného měsíce dostalo mezi nejprodávanější e-knihy hned v několika knižních e-shopech. Trapasy nejen sexuální tentokrát věnované mužům a převážně o mužích, opět napsané vtipnou formou. Zábavné čtení pro všechny, kteří potřebují přijít na jiné myšlenky nebo se jen chtějí zasmát cizímu neštěstí.