Víte, jak si vybrat novou televizi? - Herwig, Bohumil (Internet Info, s. r. o., 2015)
Tato sebraná kniha přehledů serveru DigiZone.cz se vztahuje na televizory ze sezóny 2014/15, které se právě doprodávají za špičkové ceny. Najdete v ní nejen pár slov o tzv. chytrých televizorech, tedy Smart TV, ale i rady před nákupem, přehled Ultra HD TV na českém trhu, který se ovšem ze značné části (ne-li z celé!) vztahuje i na trh slovenský, což platí i o dalších televizorech, a také řadu tabulek, mj. i se seznamem všech dostupných 4K TV a těch, které jsou – ve 4K – schopny i televizního příjmu. Vše je v plně aktualizované podobě s upravenými cenami, označenými už neprodávanými výrobky, kterých je ovšem minimum, a doplněn je i zcela nový článek o jarních slevách, kterých jsme právě svědky. Vybírejte hlavou i srdcem! Lepší podmínky pro nákup nového televizoru nás do konce roku opravdu nečekají, resp. možná čekají až někdy po Vánocích. Spíše si ale myslím, že to bude zase až za rok, tedy na jaře 2016.