Spoušť - Vybíralová, Sára, 1986- (Host, 2015)
Povídkový román české autorky tvoří několik zdánlivě nesouvisejících příběhů různorodých současných postav. Každá z nich svým způsobem kráčí k jistému zlomovému okamžiku.