Vlčice - Žemlička, Zdeněk, 1957- (Pevnost (Epocha), 2015)
Fantasy román odehrávající se na Moravě a v Čechách na počátku našeho letopočtu. Autor vypráví temný příběh vlkodlačice Kroany, která se narodila do období budování Marobudovy říše, v níž je místo pro zločin i pomstu.