Výjimeční lidé - May, Peter, 1951 prosinec 20.- (Akta Enzo, 2015)
Kvůli sázce se Enzo rozhodne vyřešit deset let starou záhadu - zmizení Jacquese Gaillarda, přednášejícího na elitní francouzské vysoké škole. Spojí se proto s novinářem Rogerem Raffinem, který se tímto případem také zabýval. Po nalezení neidentifikované lebky v bedně v pařížských katakombách. která Enza přivede na stopu Gaillardových ostatků, je jasné, že je potřeba nalézt i Gaillardova vraha...