O zemi Tam a Jinde : neuvěřitelná dobrodružství Týny a Tyldy, Alžběty Mocné, černoknížete a jejich přátel i nepřátel - Lhotová, Dagmar, 1929-2021 (Volvox Globator, 2012)
Rozsáhlý pohádkový příběh vypráví o dvou sudičkách Týně a Tyldě, které se ze země Tam vydávají do země Jinde a se svými přáteli zažívají spoustu dobrodružství. Pro mladší děti.