Kniha Mormonova : výběr z textu s komentářem a vysvětlivkami - Riess, Jana, 1969-; Tickle, Phyllis, 1934- (Religio (Volvox Globator), 2013)
Výběr z knihy Mormonovy, svaté knihy Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů (mormonů), s komentářem vědkyně-mormonky.