Je tam, je tam, je tam čert! - Brindová, Eva (E-knihy jedou, 2015)
Tahle dvě dítka nejsou žádní andílci. Když provedou tátovi další neplechu, táta se neudrží a zvolá „Zatrápení uličníci! Aby vás čert vzal!“ A čert opravdu přijde. Všechno ale dopadne úplně jinak, než si kdokoliv z přítomných – včetně pana čerta – představuje. Veselá pohádka z pera Evy Brindové rozesměje vás i vaše děti.