Z hospod i manželských ložnic - Kýr, Karel (E-knihy jedou, 2015)
Stává se vám, že slyšíte skvělý vtip, říkáte si: „Ten si musím zapamatovat,“ a neuplyne ani pět minut a nevíte z něj ani slovo? Nevadí! Karel Kýr je pro vás zaznamenal. Připravte si bránici, čeká vás více než 500 lidových vtipů z hospody, manželské ložnice, policejní stanice, z nemocnice i márnice.