Padre a Rebe : vojenští duchovní československé zahraniční armády u Tobruku a Dunkerque - Flosman, Martin, 1979- (Traumata války, 2015)
Osudy dvou vojenských duchovních působících během 2. světové války v řadách československé armády v severní Africe a na západní frontě. Stručné informace o duchovní službě v naší armádě v letech 1939-1945.