Můj pes je erotoman - Zlatohlávek, Jan (Indeart, 2015)
Každý muž se od narození po celý život setkává se ženami i se psy. Nejprve se jich (žen i psů) nezřídka trochu bojí, pak je zase moc chce, a když si je pořídí, mohou vznikat situace, které stojí za písemný záznam. Dítě, rodiče a pes. Muž a pes. Muž se psem a žena. Muž a žena se psem. Muž, žena, pes a děti. Muž, pes a milenka. Pes jako náhrada dítěte, pes jako potrava, pes žárlivec, pes klaun, pes nezvedenec, pes usmiřovatel, pes erotoman… Humorně laděná povídková knížka je autobiografickým průřezem autorova setkávání se psy a ženami různých plemen, a to doslova.