Zločin na Bezdězu - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Hříšní lidé Království českého (MOBA), 2015)
Další příběh ze seriálu "Hříšní lidé Království českého" uvadí opět na scénu prokurátora Oldřicha z Chlumu, který tentokrát řeší složitý případ hrdelního zločinu na hradě Bezdězu.