Co žena nikdy neřekne a muž nikdy neudělá - Fuchsová, Irena, 1950- (Beskydy, 2015)
Další ze sbírek krátkých úvah a příběhů populární autorky oddechové ženské literatury, opět převážně úsměvných a převážně na téma soužití mužů a žen.