El Klasiko - Kaffe, Janiel (E-knihy jedou, 2015)
El Klasiko je silný příběh psaný především osobním životem autora. Situace, kterými se osud rozhodl vyzkoušet, jak se Janiel Kaffe postaví výzvám. Autor vypráví svým osobitým stylem okořeněným o názory a postřehy, co si vlastně o životě myslí. Ovlivněn silnou depresí začne přemýšlet, co vše k tomuto stavu vedlo. Příběh vražedných myšlenek, hudby, drog. Po přečtení vám zaručeně nenechá jediný nerv v původním stavu a řádně jimi pocuchá. Nedoporučujeme číst čtenářům se slabšími nervy.