Přádénka pohádek předeme - Dvě TereziA p.Kučera, (E-knihy jedou, 2015)
Osmnáct klasických pohádek a pověstí o předení. Zkrácené pohádky a pověsti částečně zveršované podle B. Němcové, K. J. Erbena, V. Říhy, B. Indry, bratří Grimmů, N. Rajnova a I. V. Karnauchovové.