Jak jsem dobyl Nový Zéland - Tala, Vladimír (Otevřeno, 2015)
Kniha neslouží jako průvodce či album plné fotek. Spíše se jedná o důkaz, že i ten nejhloupější a nejnezodpovědnější člověk může uspět daleko od rodiny a svých nejbližších.