Dharma K, učitel bohů - Kotlár, Leopold (TZ-one, 2015)
Skutečnost nebo jen „zážitek“ z kómatu?Je kóma stav mysli, díky kterému se můžeme dostat na druhou stranu?Je druhá strana pokračování našeho života?Nebo je náš život jen bezvýznamná epizoda pro naše vědomí?Je mysl propojena s myslí všeho živého, existuje oceán vědomostí?A je možné, že to někdo může zneužít, například „Bohové“?