Padrino Krejčíř : gangster - Kmenta, Jaroslav, 1969- (Nakladatelství JKM - Jaroslav Kmenta, 2015)
Předchozí titul Jaroslava Kmenty "Padrino Krejčíř - Afričan" popisoval aktuální události kolem Radovana Krejčíře v Jihoafrické republice. Tentokráte se příběh vrací v časové smyčce zpět do Česka.