Na ostří špičáku - Neill, Chloe (Fantom Print, 2015)
Novopečená upírka Merit prožívá krušné časy. Od chvíle, kdy kožoměnci odtajnili světu svou existenci, začali lidé brojit proti nadpřirozeným bytostem – a protestují před Cadoganským Domem s transparenty, které mohou každou chvíli vyměnit za vidle. Za dveřmi Domu vládne napětí mezi Merit a jejím Mistrem, zelenookým lamačem srdcí Ethanem Sullivanem. Potom však starosta Chicaga pozve Merit a Ethana na tajnou schůzku a informuje je o násilném útoku upírů, po němž zůstaly tři nezvěstné ženy. Vyjádří se stručně a jasně: udělejte si v Domě pořádek, nebo bude zle. Merit potřebuje proniknout do jádra zločinu, jenže si bohužel není jistá, kdo je vlastně na její straně. A tak tajně požádá o pomoc někoho vysokého, tmavovlasého, kdo je členem skrytého upířího hnutí a má možnost získat hluboko ukryté informace. Záhy se ocitá v temném, opojném srdci chicagské nadpřirozené společnosti – ve světě plném upírů, kteří jsou zjevně ochotni naplnit nejhorší obavy protestujících lidí. Právě tady zjistí, že nelze být upírem a nemít na rukou trochu krve.