Syn - Nesbø, Jo, 1960- (Fleet, 2015)
Temný strhující detektivní román světově proslulého norského autora se odehrává ve vězeňském prostředí a staví na komplikovaném vztahu otec-syn a hře na neúprosného boha pomsty.