Bělehrad 1976 : evropské zlato za všechny miliony - Káninský, Josef, 1965- (Čas, 2015)
Publikace mapuje úspěchy našich fotbalistů na Mistrovství Evropy v kopané v Srbsku v roce 1976, kdy naši reprezentanti získali zlatou medaili.