Smrt expremiérky - Češka, Stanislav, 1955- (Původní česká detektivka, 2015)
Další případ soukromého detektiva Stanislava Berky, bývalého kapitána brněnské kriminálky, začíná mírumilovně v jihomoravské vesnici Hrádek. Berkův přítel major Motl zde slaví svoji svatbu s doktorkou Houdkovou, špičkovou forenzní lékařkou z brněnské univerzity. Svatební hostina se však musí obejít bez novomanželů, kteří jsou spolu s Berkou odvoláni k vyšetřování dvojnásobné vraždy. Nakladatelská anotace.