Vražedná mše : detektivní román z doby vlády Václava IV. - Bauer, Jan, 1945- (MOBA, 2015)
Další z řady historických detektivek z doby vlády Václava IV., ve které spletité případy řeší pomocník královského sudího Jakub Protiva z Protivce se svým přítelem mnichem Blasiem.