Největší tajemství templářů : je v Čechách ukrytý nejzáhadnější okultní objekt všech dob? - Vašíček, Arnošt, 1953- (Mystery Film, 2015)
Autor se zabývá vznikem templářů roku 1118, jejich pátráním po arše úmluvy, snaží se vyřešit záhadu přemístění domu Panny Marie z Nazaretu do Itálie, který mohli způsobit templáři, sleduje pokusy o nalezení ztraceného pokladu temlářů, zabývá se templářskými symboly a šiframi (např. symboly v gotickém kostele v Jindřichově Hradci) a stranou jeho zájmu není ani tajemný kultovní předmět templářů zvaný Bafomet.