Čtení o Karlu Teigovi : vize, realizace, divergence 1919-1938 - Wiendl, Jan, 1969- (Antologie, 2015)
Antologie textů, které reagují na názory a kulturněhistorické postoje Karla Teigeho. Z jednotlivých příspěvků se skládá mnohovrstevný obraz dobové recepce myšlenek vůdčího teoretika české meziválečné avantgardy.