Třetí přístav - Körnerová, Hana Marie, 1954- (MOBA, 2014)
Hana Marie Körnerová opět přináší příběh plný dobrodružství, lásky, intrik a romantiky. V této knize autorka přináší další osudy sester Hermíny a Stefanie. Volné pokračování románu "Kočár do neznáma".