Elon Musk : Tesla, SpaceX a hledání fantastické budoucnosti - Vance, Ashlee, 1977- (Hvězdy (Jan Melvil), 2015)
Knížka je kronikou Muskových nezdarů i oslňujících úspěchů. Elon Musk proslul jako zakladatel firmy Tesla Motors, která vyrábí atraktivní elektromobily, jeho SpaceX je zase jedním z lídrů v aerokosmickém průmyslu a třetí Muskova společnosti - SolarCity - poskytuje Američanům solární energii. Investigativní novinář Ashlee Vance, autor této publikace, získal k Muskovi exkluzivní přístup, vedle toho vyzpovídal i Muskovy přátele, kolegy i kritiky.