Konec finančních negramotů v Čechách, aneb, Staré pravdy nerezaví : příslovími, přirovnáními, pořekadly, rčeními, lidovými moudry a citáty k větší finanční gramotnosti a sebevědomí aneb co nám teta Kateřina neřekla - Nacher, Patrik, 1974- (Plot, 2015)
Pomocí známých přísloví a rčení vysvětluje kniha základní principy finanční gramotnosti.