Povídky ke kávě : jak přežít třicet let s jedním chlapem (a s jednou tchýní) - Hrabáková, Hana, 1962- (Mea culpa, 2015)
Knížka humorně pojatých autobiografických příběhů spíše pro ženské čtenářky, jejichž téma vystihuje podtitul "Jak přežít třicet let s jedním chlapem a jednou tchýní".