Depeche Mode : monument - Burmeister, Dennis (Volvox Globator, 2015)
Bohatě ilustrovaná encyklopedie mapující historii britské hudební skupiny Depeche Mode, která už od 80. let 20. století patří mezi nejslavnější uskupení světové populární hudby.