Půlnoční výprodej - McGuire, Seanan, 1978- (Fantom Print, 2015)
Druhá kniha fantasy řady o mladé Verity, její vášni pro společenský tanec, vztahu s přitažlivým lovcem monster - a hlavně o jejím stále ještě nekončícím boji s nebezpečnými kryptidy.