Škola opilosti : stručná historie kultivovaného požitku - Victoria Bar; Březinová, Zdeňka (Volvox Globator, 2015)
Historie alkoholu, výroba destilátů, vývoj lihovin propojený s politickými a společenskými událostmi. Oslava vybraného pití. Několik receptů na přípravu koktejlů.