Alergeny na talíři - Vitalia.cz (Internet Info, s. r. o., 2015)
Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech. Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?