Iluze doby - Šuba, Jan (Treybel s.r.o., 2015)
Kniha pojednává o muži, který ve středním věku vypráví vše, co zažil v 21. století. Příběh je vymyšlený, ale po přečtení si člověk uvědomí, že tato kniha zas tak daleko od pravdy není. Kniha, která je velmi čtivá, ale také transformační, je určena pro každého, kdo si chce rozšířit obzory a posunout své vědomí zase o stupeň výše. V knize se nacházejí světlé i temné pasáže, přesně tak jako v životě. Naštěstí je vždy jen na nás, jestli si vybereme tu špatnou či dobrou stranu. Ponořte se do pravého světa v 21. století a konečně odhalte skutečnou pravdu ohledně bytí na tomto světě.