Vědomá prostitutka : tipy a triky profesionálky - Monet, Veronica (Synergie, 2015)
Naučíte se sexuální techniky, které tvoří jádro placených sexuálních služeb, stejně jako postupy a informace vedoucí ke zvýšení ženského sebevědomí, jež je pro muže tak sexuálně přitažlivé. To vše při prohlubování kontaktu s vaší intuicí a nejhlubšími pocity, které vám pomohou najít vlastní cestu k sexu. Nakladatelská anotace. Kráceno.