Znesvěcený hrob - Koubková, Zuzana, 1973- (MOBA, 2015)
Bratr Zdislav, někdejší templář, nyní člen řádu johanitů, se zabydlel v Uhříněvsi a právě se usilovně zabývá jejími opravami, když jej osloví rychtář blízkého města Kostelce nad Černými lesy. Tentokrát jej nesužují obávaní lupiči, kteří se ukrývají v okolních hvozdech, nýbrž záhadná vražda, k níž došlo na místním hřbitově. Kdo rozkopal hroby nepokřtěných dětí, pohřbených za hřbitovní zdí? A proč je vjednom z nich nalezen zavražděný hrobník? Kostelecký rychtář se obává nejhoršího - totiž řádění pekelných sil, a i proto se obrátí na zbožného rytíře johanitu. Nakladatelská anotace.