Závazek - Kachips, Elizabeth (TZ-one, 2016)
Historická romance zasazená do období 1100 n.l., kdy Anglie byla zasažena smrtí Viléma II. a na královský trůn nastupuje Jindřich I.Gillian nikdy nebyla obyčejná dívka. Její život už od raného dětství byl provázen viděním věcích budoucích. Její dar, skrývaný jejím nevlastním otcem na hradě Moray, naplňoval všechny v jejím okolí strachem.Vše se ale změní v okamžiku, kdy je její otec zatčen a ona musí jen se svými nejbližšími utéct do Skotské Vysočiny, kde nalézá nejen mír, který nikdy nepoznala, ale i něco, co si nikdy nemyslela, že pozná. Lásku.Štěstí je ale stále daleko. Vrah číhá ve stínu, aby udeřil svým posledním úderem, a staré křivdy musí být napraveny, aby mohla být pravda objevena.