Kde jen ten čert je? - Brindová, Eva (E-knihy jedou, 2016)
Nevadí, že létá Cvalík. Ale rozhodně by neměl létat Špunt. Možná proto jim dal Vyžle vale a odstěhoval se do Pekla. Ale tak to prostě chodí. Když nikde jinde, pak aspoň v knížkách. Mladé dámy a mladí pánové, ať vám ji pro jistotu čte večer máma.Autorka.Závěrečný díl pohádkové trilogie o pekelných klucích.