Ze skály med = Dvaš misela : úvod do židovské mystiky - Kushner, Lawrence, 1943- (Volvox Globator, 2012)
Kniha, jejíž název je inspirován závěrečným veršem 81. žalmu, seznamuje čtenáře se židovským mysticismem a na konkrétních příkladech dokládá, jak jej lze aplikovat i v každodenním životě.