Mandel sonetů : (a jeden za odměnu) - Čepelka, Miloň, 1936- (Čas, 2016)
Třetí vydání sbírky intimní poezie, přinášející patnáct milostných sonetů, je navíc obohaceno o dosud v předcházejících edicích nepublikovanou báseň "Sonet o marném snu".