Černý jezdec - Blanco, Salma (KKnihy.cz, 2016)
Celý kraj je sužován řáděním bandy Velkého šéfa. Mezi lidmi vládne strach a nedůvěra. Přepadání, loupeže, zabíjení jsou na denním pořádku. Až do dne, kdy se objeví Černý jezdec. Maskovaný střelec, tajemný mstitel, doprovázený pouze velkým vlkem, se zprvu sám pouští do nerovného boje. Podaří se mu získat na svou stranu vystrašené usedlíky a sjednotit je v boji proti banditům? A kdo se to vlastně skrývá pod černou maskou? Klasický westernový příběh v rodokapsovém stylu pro milovníky dobrodružství. Příběh velké pomsty, lásky a přátelství.