Cirkus je tu : obrázkové čtení - Šulc, Petr, 1961- (Obrázkové čtení (Pierot), 2015)
Do vsi přijel cirkus Pimprlákov a děti jsou nadšené. Uvidí spoustu zvířat, také klauna, poznají manéž, ale setkají se i s místním zlodějíčkem Matějem. A jak to bylo s Pašíkem?