Keď príde zima do Snehovej Vsi - Milan, Peter S. (Pierot, 2016)
Keď príde zima do Snehovej Vsi je kniha plná zimných zážitkov, ktorá rozpráva o detských hrách a starostiach Marienky a Jožka, o ich prípravách na Štedrý deň a taktiež o tom, ako si snehuliaci v Snehuliakove pripravujú sviatočný stôl. Veselé ilustrácie namaľovala výtvarníčka Katarína Sládková. Publikácia je vhodná pre deti od 3 rokov