Provazochodkyně - Mawer, Simon, 1948- (Fleet, 2016)
"Provazochodkyně", volně navazující na Mawerův román "Dívka, která spadla z nebe", přináší napínavou a velmi propracovanou sondu do složitých motivů idealismu a odvahy těch, kteří nepřestali bojovat ani poté, co druhá světová válka dávno skončila.